EN
Search
Back to All Blog Posts

28 GODINA TRADICIJE I POVJERENJA

28 GODINA TRADICIJE I POVJERENJA

Di-Nautika je obiteljska tvrtka osnovana 1995. godine u Splitu. Naša priča je započela kao skromna trgovina i servis opreme za ronjenje i podvodni ribolov u Splitu. Međutim, naši snovi su oduvijek bili veliki…

Kroz godine poslovanja, neprestano smo rasli, napredovali i usavršavali se. Sudjelovali smo na brojnim edukacijama te stekli ovlaštenje za servisiranje gotovo svih naših proizvoda. Ponosno smo sudjelovali kao izlagači na brojnim sajmovima u Hrvatskoj te posjetili nautičke sajmove diljem Europe.

Podupiremo brojne sportove i aktivnosti vezane uz more, tako da smo više puta bili sponzori na raznim dogadanjima, natjecanjima i slično.

Danas poslujemo na dvije lokacije u Splitu: Poslovnica 1 - Uvala Baluni bb i Poslovnica 2 - Ulica kralja Zvonimira 85. Specijalizirani smo za prodaju, distribuciju i servis opreme za ronjenje, podvodni ribolov, plivanje i ribolov. Naša široka ponuda namijenjena je svim uzrastima, rekreativcima i profesionalcima. Kontinuirano ulažemo u znanje naših zaposlenika kako bismo pratili najnovije trendove i pružili našim kupcima što bolju uslugu.

Kontaktirajte nas s povjerenjem, uvjerite se u našu profesionalnost i kvalitetu naših proizvoda.

Vaš Di-Nautika tim.